[vc_row][vc_column][vc_column_text]I. DESPRE ATELIERBEBE
www.atelierbebe.ro este un serviciu e-commerce ce ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, telefonic sau e-mail. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

II. PROPRIETATEA INTELECTUALA
Continutul si designul www.atelierbebe.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin  ATELIER BEBE SRL si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.atelierbebe.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea ATELIER BEBE SRL.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.atelierbebe.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.atelierbebe.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.atelierbebe.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

III. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Site-ul www.atelierbebe.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.atelierbebe.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.atelierbebe.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.atelierbebe.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.atelierbebe.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.atelierbebe.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

IV. PREZENTAREA OFERTEI
ATELIER BEBE S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice, structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cat si a preturilor prezentate pe site-ul www.atelierbebe.ro, fara o instiintare prealabila individuala sau generala. Datele tehnice prezentate pe site-ul www.atelierbebe.ro au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala. Imaginile produselor prezentate pe site-ul www.atelierbebe.ro au caracter informativ si pot exista usoare diferente intre acestea si produs datorita calitatii fotografierii. Produselor sunt conforme cu descrierea din Pagina Produsului.

Comanda produselor se face exclusiv online, comanda directa pe site sau prin e-mail. Produsele sunt oferite in limita stocului detinut de Atelier Bebe. Utilizatorii site-ului sunt anuntati in momentul in care un produs nu mai este disponibil fie prin afisarea mesajului “out of stock” in cadrul paginii de detalii produs de pe site, fie, in cazul in care produsele au fost deja comandate, prin intermediul unui e-mail.

Produsele realizate la comanda, dupa indicatiile Clientului, altele decat cele prezentate pe site-ul www.atelierbebe.ro, NU se pot returna !

Nu exista valoare minima a unei comenzi.

V. RETRUNAREA PRODUSELOR
Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului, data inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal. In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon sau prin email la adresa [email protected]

Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare. Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat si nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparator, care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs.

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar. In acest scop, Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont. Banii se vor restitui in termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produselor . Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara!

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]