EMBRACELET YOUR LIFE

…este pasiunea Mihaelei pentru frumos si pentru oameni,

…este creatie cu mult entuziasm,

… este slabiciune pentru accesorii, in general si pentru bratari, in special…

Toate creatiile Embracelet your life sunt realizate cu multa daruire si migala in scopul rasfatarii sufletului, mintii si privirii. Acestea au fost create cu drag, mai intai, pentru prieteni si familie si au devenit incet-incet un trend, un must have al momentului, ele putand fi purtate atat de femei si de copii cat si de barbati, in orice moment al zilei, in orice loc si in orice circumstante… Accesoriile „Embracelet your life” sunt fabricate individual din piele, ata cerata, ata de matase, margele, cristale Swarovski, elemente din argint.
Embracelet your life crede cu tarie ca nu poti ajunge in varf decat implicandu-te in ceea ce ai de facut cu toata energia, entuziasmul si sarguinta ta…

ADA POPESCU

Este absolventa a Facultatii de Arhitectura, Bucuresti si este pasionata de ilustratia de carte pentru copii si design.  Placerea uitata de a rasfoi carti ilustrate a revenit in urma cu 4 ani, odata cu descoperirea ilustratiilor realizate de Rebecca Dautremer  pentru cartea “Printese date uitarii sau necunoscute”, scrisa dePhilippe Lechermeier. A inceput un blog pentru a urmari cu usurinta site-urile si blogurile artistilor preferati si pentru a primi feedback la propriile ilustratii. Cautarea propriei expresii grafice continua, la fel si  explorarea diferitelor modalitati de expresie artistica existente, care nu se opreste  la ilustratii. Ii plac mult sculpturile in ceramica ale Katharinei Morling, bijuteriile Carlei Szab , jucariile moi Jane Foster si filmele de animatie realizate de Hayao Miyazaki.

In colaborarea cu Atelier Bebe veti  gasi nu doar ilustratii pentru copii realizate de Ada, ci si design de interior pentru camere si spatii pentru copii, in care  pasiunea  pentru ilustratii se va face simtita.