ATELIER BEBE este in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul ATELIER BEBE.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ATELIER BEBE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Datele personale colectate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda completate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii organizate in cadrul magazinului nostru, buletinele informative si pentru livrarea comenzilor, numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri, nu comercializam, nu oferim sau nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa clientilor nostri de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

ATELIER BEBE nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre ATELIER BEBE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.


Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.atelierbebe.ro implica crearea unui nume de utilizator si a unei parole asociata acestuia precum si validarea unei adrese valide de email, pe care veti primi detalii despre comenzile dvs. In cazul in care folositi autentificarea rapida cu Facebook sau Google vom prelua numele dvs. automat impreuna cu adresa de email.

Cookie-uri:

6. Cookie-ul este un fisier de tip text care poate fi trimis catre browser-ul tau de catre site-ul nostru sau de catre serviciile partenere (de exemplu de analiza a traficului).

7. Cookie-ul foloseste la identificarea preferintelor tale pe site-ul AtelierBebe.ro sau in cadrul serviciilor partenere si ne permite sa iti oferim o experienta imbunatatita (de exemplu: cand adaugi produse in cos dar nu te-ai autentificat inca vom pastra un cos temporar asociat cu cookie-ul tau, astfel incat sa poti comanda produsele mai tarziu). Nu culegem nici un fel de informatii personale folosind cookie-uri!

8. Pe AtelierBebe.ro folosim cookie-uri proprii pentru a-ti retine produsele favorite, voturile, comentariile si alte informatii referitoare la activitatea ta pe site-ul nostru

9. De asemenea folosim cookie-uri ale partenerilor nostri: pentru analiza traficului pe site partenerul nostru Google Analytics foloseste propriile cookie-uri. In plus reteaua sociala cu care alegi sa te autentifici pe site poate folosi mai multe cookie-uri pentru ca serviciul de autentificare sa functioneze corespunzator. Poti dezactiva oricare din aceste cookie-uri din optiunile browser-ului tau, caz in care aceste servicii vor deveni inutilizabile.