ATELIER BEBE a pornit simplu prin incercarea de a aduce designul si dragostea pentru frumos in viata copiilor nostri. Venind din mediul arhitecturii, am simtit nevoia sa ne concentram asupra designului de produs, care sa infrumuseteze viata copiilor. Probabil ca ideea a venit si dintr-o lipsa, resimtita din ce in ce mai acut, pentru acest tip de produse pe piata din Romania. Conceptele sunt integral marca Atelier Bebe si sunt studiate intai cu mare grija in echipa pentru ca rezultatul final sa fie cat mai deosebit si elegant. Ne dorim mereu sa pastram un accent sic si elegant determinat prin calitatea materialelor, croieli si finetea accesorizarii.

Raluca – arhitect dar si cu pregatire in psihologie, este in special partea rationala si administrativa a afacerii. Task-urile ei sunt in principal administrative, insa se ocupa si de conceptul si pictura hainutelor. Picteaza cu grija  si mult drag vaporase, floricele, stumfuleti si multe orice altceva si-ar putea dori un copilas.

Mihaela- arhitect si tanara mamica, cu o pregatire anterioara si in arte plastice este designerul principal la accesorizarea hainutelor si accesoriilor. Are o atingere magica in ceea ce priveste pregatirea hainutelor si o sensibilitate artistica personala care se resimte in tot ceea ce face.

VALORILE NOASTRE

Creativi in orice moment. Incercam sa fim creativi in tot ceea ce facem. Credem ca aceasta caracteristica este ingredientul cheie in fericirea fiecaruia dintre noi.

Vrem sa facem diferenta.Vrem sa eliminam din viata copiilor nostri materialele sintetice, sa cultivam dragostea pentru frumos si bun gust si nu in ultimul rand respectul pentru arta. Incercam sa ne promovam atat produsele noastre unice, ale prietenilor nostri artisti cat si produsele unor producatori internationali pe care noi ii consideram valorosi.

Impreuna putem ajunge departe. Credem cu tarie in potentialul enorm pe care colaborarea il are in a potenta creativitatea si relatiile inter-umane. Suntem o echipa, unde fiecare are propriul sau rol si numai impreuna putem crea lucruri cu adevarat valoroase.

Sinceritate. Dezideratul nostru este onestitatea. Consideram ca un raport deschis atat in cadrul relatiilor interne cat si cu clientii si colaboratorii nostri va putea sa ne ajute intr-o dezvoltare frumoasa si de durata. Suntem deschisi in a primi orice sugestie sau critca la adresa noastra pentru ca numai asa putem intradevar creste.

VIZIUNEA NOASTRA

Atelier Bebe creeaza si infrumuseteaza hainute pentru copii, propunand tinute de joaca si de ocazie si multe alte obiecte din universul copiilor.
Ne jucam cu materiale delicate, bumbacele , matasuri fine, catifele colorate, panglicute, margelute si nasturei colorati.

Produsele noastre sunt accesorizate manual in serii mici sau unicat.
Relizam produse individualizate si intampinam cu placere propunerile parintilor pentru micutii lor.

Aici, la ATELIER BEBE, copiii sunt inima afacerii noastre. Vom ajunge sa ii cunoastem si sa venim in ajutorul parintilor lor pentru a le oferi un nivel superior de calitate. Ne vom dezvolta bazandu-ne pe fiecare membru ATELIER BEBE. Vom diversifica constant gama noastra de servicii pentru a avea o oferta cu adevarat completa.

Sustinem ideea ca un produs handmade sau de autor este mai chic si personal decat unul realizat in fabrica, in serii mari. Incercam sa oferim micutilor nostrii clienti produse originale, vesele, cu personalitate, hainute elegante prin simplitate, care ies in evidenta, hainute care spun povesti.

Ne dorim sa fim capabile sa realizam hainute ce pun in valoare personalitatea si stilul fiecarui copil.

Fiecare copil este …. unic !

 

INFORMATII LEGALE

ATELIE BEBE SRL
J40/14297/2012; CIF: 30977717
TEL.: 0720183392, 0745.656.603

Tot continutul acestui MAGAZIN ONLINE (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului) este proprietate intelectuala a firmei ATELIER BEBE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.