MODALITATI DE PLATA

Costul afisat pe site este cel final, fara TVA, datorita faptului ca  nu suntem platitoari de TVA.

1. Numerar in LEI – RAMBURS

Plata in numerar se face la livrare, catre curier la livrarea comenzii. Veti primi in colet factura fiscala si chitanta sau bonul fiscal.

2. Transfer bancar – in LEI si EURO

Pentru a va asigura livrarea imediat dupa emiterea ordinului de plata va solicitam transmirea acestuia (document scanat sau OP electronic) pe e-mail la [email protected]

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa ne trimiteti dovada platii, ATELIER BEBE va valida comanda dumneavoastra, dar o va livra doar in momentul intrarii banilor in contul sau.

3. Plata on-line direct cu cardul 

ATENTIE ! Comenzile internationale se vor achita anticipat, inainte de a expedia coletul. Nu avem posibilitatea de la livra colete internatinale cu plata ramburs .

Avand in vedere numarul mare de colete ce sunt refuzate la primire, de catre clienti, ce contin doar botosei si/sau bentite, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si a nu expedia astfel de comenzi decat cu plata in avans . In acest sens, NU acceptam comenzi ce contin doar botosei si/sau bentite cu  plata ramburs. Comenzile ce contin doar botosei si/sau bentite se vor expedia numai cu plata in avans, plata prin transfer bancar sau on-line cu card. Pentru coletele expediate astfel si nereceptionate de catre clinet, vom restitui contravaloarea platita de clinet ( produs + transport/tur catre cilent ), mai putin contravaloarea returului catre noi.

 

 

SC ATELIER BEBE S.R.L., 
Adresa: Bucuresti, Str. Calea Serban Voda, sect.4

J40/14297/04.12.2012,

CUI 30977717,

TEL.: 0745.656.603
Cont LEI : RO19INGB0000999903239399
Cont EURO: RO09INGB0000999905468833
Banca: ING Bank

MODALITATI DE LIVRARE

1. FAN COURIER

  • BUCURESTI – cost de livrare este de 18 lei
  • ORASE DIN TARA si ILFOV – cost de livrare 23 lei

2. TRANSPORT INTERNATIONAL ( Uniunea Europeana )  – DPD Curierat International

  • cost de livrare este de 125lei
  • aceasta optiune este doar pentru tarile din cadrul Uniunii Europene . Nu expediem colete in afara Uniunii Europene (non UE )

Preturile firmelor de curierat sunt valabile pentru localitatile care au un punct de lucru Fan Courier  sau intra in raza lor de acoperire, fara a se percepe o taxa pentru km suplimentari. In situatia in care aveti costuri suplimentare de trasport va vom contacta in vederea stabilirii modalitatii de intrare in posesie a coletului. 

Orar livrari firma curierat :  Luni -Vineri 09.00 – 18.00 si Sambata la cerere
Duminica si sarbatorile legale nu se fac livrari.

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului vor fi livrare la adresa indicata in formularul de comanda sau trasmisa prin e-mail .

Livrarea produselor comandate poate dura pana la 14 zile lucratoare in functie de nivelul de comenzi existent in momentul plasarii unei comenzi. In momentul preluarii si confirmarii comenzii dumneavoastra, va vom confirma si termenul de livrare.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Va atragem atentia ca nu ne asumam nici o responsabilitate pentru primirea comenzilor altfel decat pe pagina de platforma on-line sau pe adresa de e-mail, gandite special sa elimine orice fel de omisiune sau confuzie cu privire la tipul de produs, culoare, date de contact si livrare.

NU ACCEPTAM SI NU EXPEDIEM COMENZI CU DESCHIDEREA COLETULUI LA PRIMIRE !