ATENTIE ! Dimensiunile din tabel sunt cele ale produselor finite !

Dumneavoastra veti incadra copilul in grupa de varsta pe care o considerati potrivita, ghidandu-va dupa dimensiunile date si tinand cont de urmatoarele indicatii :

ROCHITE :

  • Circumferinta bustului – pentru aceasta dimensiune recomandam o lejeritate a rochitei de 3-4cm ( ex. : pentru grupa de varsta 3-6luni / bust fix rochita = 48cm, recomandam ca dimensiunea fixa a bustului copilului sa fie de 44-45cm ) Se tine cont de faptul ca bebelusul va purta un body pe sub rochita.
  • Lungimea manecutei recomandam sa fie cu aprox.1-2cm mai lunga fata de dimensiunea fixa a manutei copilului
  • Latimea spatelui / umerilor – va recomandam sa masurati un produs fix ( ex. camasa, rochita si nu produse din tricot tip body sau tricouri pentru ca acestea se intind ) Nu masurati copilul direct pe piele.
  • Lungimea rochitei se masoara de la baza gatului copilului in jos, spre picioruse. Lungimea rochitelor este gandita aproximativ la jumatea gambei picioruselor. Pentru rochitele bogate, cu mai multe straturi tulle, cu pliuri mari, va rugam sa tineti seama ca toate aceste straturi vor da amploare si vor lua din lungimea rochitei ~1-1,5cm.

BOTOSEI si CIZMULITE :

  • Dimensiunile din tabel sunt date pentru talpicul interior al botoselului.

Stim ca fiecare copil este unic si nu poate fi incadrat intotdeauna in niste dimensiuni standard, copiii de aceeasi vasrsta pot diferi mult unul fata de celalalt, dar, de asemena, din experienta noastra, un bust de rochita pentru grupa de varsta 3-6luni nu se va putea alatura unui spate de rochita pentru grupa de varsta de 3-4ani.

In acest sens, putem sa aducem usoare modificari dimensiunilor standard ale rochitelor : lungime manecute, bust usor mai stramt sau mai larg, lungimea totala a rochitei mai lunga sau mai scurta.

Ne puteti transmite dimensiunile fixe ale copilasului, fara a adauga cm in plus, cu rugamintea de a specifica varsta copilului si sa alegeti dumneavoastra marimea hainutelor pe care o considerati potrivita, urmand ulterior sa aducem usoare modificari indicate in mod clar in scris.